Magyar Építőművészek Szövetsége | események
   2024. július 25. 14:41
keresés:  
kapcsolat | hírlevél | oldal térkép   
események| egyéb események

belföld | külföld aktuális | archív   

2012.11.06

ODOO Project szolárházának ünnepélyes bemutatója

Kedves Mindnyájan, Hazatért Magyarországra a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóinak innovatív technikai megoldásokat felvonultató szolárháza.

 A közel két éven keresztül készült alkotás augusztus közepén indult Madridba a Solar Decathlon Europe versenyre, ahol a nemzetközi mezőnyben a hatodik helyen végzett, az egyes versenyszámokban azonban többször is dobogóra állhatott: mérnöki megoldások és kivitelezés kategóriában második, komfort érzet és levegőminőség kategóriában szintén második, energiahatékonyság kategóriában harmadik, fenntarthatóság kategóriában pedig külön dicséretes negyedik helyet érdemelt ki, a mesterséges világítás és belsőépítészet versenyszámokban pedig különdíjat kapott. Az épületet a diákok az egyetem kertjében szerelik össze újra, ahol 2014 augusztusáig lesz kiállítva a verseny első magyar pályaműve.

Szeretettel meghívjuk az ODOO Project szolárházának ünnepélyes bemutatójára, ahol megtekintheti a házat, amellyel a magyar egyetemi hallgatók a nemzetközi versenyen szerepeltek. Az ODOO Project csapattagjai a rövid megnyitó után személyesen vezetik körbe a házban, ahol a látogatás közben felteheti az Önt éppen érdeklő kérdéseit a házról és a versenyről.

Az eseményen beszédet mondanak:
Dr. Péceli Gábor     rektor
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Varga Tamás DLA     oktatási dékánhelyettes, faculty advisor
BME Építészmérnöki Kar
Auth Adrián és Bakos Bálint     projektvezetők
ODOO Project

Várjuk Önt 2012. november 6-án (kedden) 10.00 órakor a BME Központi épületének kertjében. Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 1-3.
Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát 2012. november 5-én 18:00 óráig szíveskedjen jelezni Nagy Orsolyánál a orsolya.nagy@odooproject.com e-mail címen vagy a +36 30 610 7138-as telefonszámon.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szolárház a kertben, szabad ég alatt található, ezért ennek megfelelő meleg ruházatot ajánlunk a rendezvényre!

Budapest, 2012. október 29.

Szívélyes üdvözlettel:

Odooproject Kommunikáció

Az oddooproject saját honlapja:  http://www.odooproject.com/

A legtöbb, legemészthetőbb, legélvezetesebb információ itt található, többek között állandó élő webkamerás közvetítés a helyszínről: http://blog.odooproject.com/hu/

Facebook: http://www.facebook.com/odooproject.

A verseny monitoring honlapja, ahol a mért adatok megtalálhatók:
http://monitoring.sdeurope.org/
A legjobb átfogó szakmai anyagok a verseny honlapján vannak:  sdeurope.org


Utolsó módosítás: 2012.11.06 17:03

Rövid link küldése e-mailben. Linkek a tartalomhoz.


Rövid link:

Beszédes link:

 
Rövid link küldése e-mailben. Rövid link küldése e-mailben.
 

 

 
QR kód a tartalomhoz QR kód a tartalomhoz

  
  

Lap tetjére

  
  
kapcsolat | impresszum | ajánlom ismerőseimnek | hírlevél | oldal térkép |

© 2024 Magyar Építőművészek Szövetsége