Magyar Építőművészek Szövetsége | kommunikáció
   2019. szeptember 16. 22:48
keresés:  
kapcsolat | hírlevél | oldal térkép   
kommunikáció| aktuális közlemény

belföld | külföld aktuális | archív   

2012.04.16

URB:ICON Nemzetközi városfejlesztési kiállítás

A HUNGEXPO Zrt. és a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, mint társszervező új kiállítást indított útjára.

Az URB:ICON Nemzetközi városfejlesztési kiállítás és projektvásár célja, hogy találkozási pontot biztosítson az önkormányzatoknak, befektetőknek, projektirodáknak, vállalkozásoknak.  Az ebben az évben először április 18-20. között megrendezésre kerülő rendezvény szakmai programja a CONSTRUMA kiállítás társaságában várja a polgármestereket, az önkormányzatok vezető szakembereit és a kapcsolódó területek (befektetés, projektfinanszírozás, fejlesztés, megvalósítás) szakembereit.

A cél, hogy létrejöjjön egy olyan fórum Magyarországon, ahol az önkormányzatok fejlesztési elképzelései és az ehhez szükséges partnerek egymásra találhatnak: legyen szó befektetőről, tervezőirodáról vagy megvalósítóról. A város- és településfejlesztés több területe megjelenik a kiállításon: az infrastruktúra-fejlesztéstől, a közterületek eszközein át a parkfenntartásig. 

A bejelentkezett kiállítók között üdvözölhetjük önkormányzati oldalról például a Csepeli Önkormányzatot, mely már sikeresen megvalósított fejlesztési projektjét mutatja be, de részt vesz a kiállításon többek között Veszprém, Mór és Szentendre is. A kiállítás nagyon erős szakmai támogatással szerveződik, az URB:ICON fővédnöke és szakmai támogatója a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség szintén jelen lesz kiállítóként.

A kiállítás szakmaiságát és programjait az URB:ICON szakmai tanácsának tagjai biztosítják: a társszervezõ Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, Magyar Ingatlanszövetség, Magyar Mérnök Kamara, Magyar Építőmûvészek Szövetsége, Magyar Téglás Szövetség.

A Magyar Építőművészek Szövetsége mint társszervező és szakmai partner a B pavilonban mutatja be a tavaly nagysikerrel Pekingben szerepelt Hagyomány és Innováció szűkített, a helyszínre adaptált kiállítását, illetve a a 4.7-es standon partnereinek (ÉTK, TERC, Magyar Építőművészet folyóirat) árusítási lehetőséget biztosít.

Szeretettel várjuk minden érdeklődőnket a nyitva tartás ideje alatt a HUNGEXPO-n.

Link: http://www.mut.hu/?module=news&action=show&nid=186765#MIDDLE


Utolsó módosítás: 2012.04.16 15:18

Rövid link küldése e-mailben. Linkek a tartalomhoz.


Rövid link:

Beszédes link:

 
Rövid link küldése e-mailben. Rövid link küldése e-mailben.
 

 

 
QR kód a tartalomhoz QR kód a tartalomhoz

  
  

Lap tetjére

  
  
kapcsolat | impresszum | ajánlom ismerőseimnek | hírlevél | oldal térkép |

© 2019 Magyar Építőművészek Szövetsége