Magyar Építőművészek Szövetsége |
   2023. június 06. 01:50
keresés:  
kapcsolat | hírlevél | oldal térkép   

belföld | külföld aktuális | archív   

2017.09.19

FIATALOK FEKETÉN FEHÉREN 2017 PÁLYÁZAT

A Magyar Építőművészek Szövetsége országos, nyilvános pályázatot hirdet Magyarország fiatal építészei és tájépítészei részére.

Az f_f_f 2017. Reischl Gábornak, a MÉSZ néhai elnökének, kezdeményezésére 2006-ban elindított pályázat és vándorkiállítás folytatása. A pályázat célja a fiatal magyar építészek és tájépítészek legjobb eredményeinek bemutatása. Felmérni, hogyan működnek együtt, hogyan folytatják a hagyományokat, milyen módon járulnak hozzá egy hely vagy közösség karakteréhez. A pályázaton részt vehet Magyarország valamennyi már diplomázott, de a negyvenedik életévet még el nem ért építésze, építőművésze és tájépítésze.

Pályaművek beadásának határideje 2017. november 15.

A pályázó a Magyar Építőművészek Szövetsége honlapján (www.meszorg.hu) is közzétett www.fff2017.meszorg.hu pályázatkezelő felületen regisztrálhat, szerezheti be a pályázati dokumentációt és adhatja be pályázatát. A pályázaton egy pályázó egy pályaművel vehet részt.

A Bíráló Bizottság

Markó Balázs DLA építész, a SZIE–Ybl Miklós Építéstudományi Kar dékánja

Kovács Csaba építész a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Építészeti Intézet megbízott igazgatója, a Magyar Építőművészek Szövetsége Elnökségének tagja

Nagy Csaba építész, a Magyar Építőművészek Szövetsége Elnökségének tagja

Huszár András építész, a Hello Wood társalapítója

Szloszjár György tájépítész, az Év Tájépítésze 2017-ben

Greg András építész, az f_f_f 2015 pályázat egyik nyertese

Titkár: Borsos András építész

A Magyar Építőművészek Szövetsége honlapján a nyertes pályázatokat közzéteszi, azokból kiállítási anyagot és katalógust készít, a vándorkiállítást a magyar egyetemi városokban bemutatja. A nyertes pályázó személyeket, illetve alkotóközösségek tagjait, kérelmükre a Magyar Építőművészek Szövetsége az Alapszabálya szerint tagjai sorába felveszi.

A Bíráló Bizottság döntése alapján a Magyar Építőművészek Szövetsége kihirdeti a pályázat eredményét, a nyilvános eredményhirdetés végleges helyszínéről és időpontjáról a honlapján és a pályázati felületen ad tájékoztatást. A pályázat zárójelentését és az eredményhirdetésre szóló meghívót a regisztrált pályázóknak e-mailen megküldi, honlapján közzéteszi.

Krizsán András DLA
a MÉSZ elnöke

Budapest, 2017. szeptember 19.

Részletes pályázati kiírás itt: www.fff2017.meszorg.hu


Utolsó módosítás: 2017.09.19 13:49

Rövid link küldése e-mailben. Linkek a tartalomhoz.


Rövid link:

Beszédes link:

 
Rövid link küldése e-mailben. Rövid link küldése e-mailben.
 

 

 
QR kód a tartalomhoz QR kód a tartalomhoz

  
  

Lap tetjére

  
  
kapcsolat | impresszum | ajánlom ismerőseimnek | hírlevél | oldal térkép |

© 2023 Magyar Építőművészek Szövetsége