Magyar Építőművészek Szövetsége |
   2023. december 10. 11:17
keresés:  
kapcsolat | hírlevél | oldal térkép   

belföld | külföld aktuális | archív   

2012.08.15

5let - Ötletpályázat hallgatóknak

A MÉSZ országos, nyilvános, titkos, ötletpályázatot hirdet Magyarország valamennyi felsőfokú építész-, és tájépítész hallgatók részére.


A Magyar Építőművészek Szövetsége országos, nyilvános, titkos, ötletpályázatot hirdet Magyarország valamennyi felsőfokú építész-, és tájépítész képző oktatási intézményének hallgatói részére.

A teljes pályázati kiírás megtekintése...

A tervpályázat kiírója

A hallgatói ötletpályázat kiírója a Magyar Építőművészek Szövetsége (1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2.)

A tervpályázat tárgya

Ötletpályázat a MÉSZ Székháza előtti utca (1088 Budapest, Ötpacsirta u.), lezárására és be-rendezésére az Építészet Napja alkalmából.

A tervpályázat célja

A kiíró ötleteket, koncepciókat, javaslatokat vár a székháza előtti utcaszakasz két végének bármilyen szerkezettel, anyaggal történő „jel”-szerű lezárására, hogy a MÉSZ az UIA prog-ramját alapul véve szervezett Építészet Napi rendezvényét a Székház megnyitásával és az utca, mint városi köztér elfoglalásával és átalakításával tudja megrendezni.

Cél „Az építészek a város alakítói” UIA mottó és a társművészetek városhoz és építészethez kapcsolódásainak, beavatkozásainak, közös felületeinek bemutatása.

Az utcára településsel a környezet adottságait és lehetőségeit figyelembe véve meg kell adni a legkülönbözőbb programok, a művészeti ágak performanszainak helyét, lehetőségét.

A tervpályázat jellege, formája

A tervpályázat jellege: hallgatói ötletpályázat

A tervpályázat formája: titkos

A részvétel feltételei

A tervpályázaton részt vehet Magyarország valamennyi felsőfokú építész-, tájépítész- képző oktatási intézményének hallgatója, aki regisztrálta magát a meszorg.hu weboldalon (közvetlen link: http://www.meszorg.hu/p/index.php?m=palyazat&lap=1175), és akivel szemben nem áll fent a tervpályázatok kiírását szabályozó 137/2004. Korm. Rendelet 13.§ (3) bekezdése szerinti kizáró okok egyike sem. A pályázó személy vagy csoport a regisztrációval és a pályázat benyújtásával egyben hozzájárul a tervpályázat nyilvános bemutatásához is.

A tervpályázaton egy pályázó csak egy pályaművel vehet részt.

A pályázat kezelő felület az alábbi linken érhető el az adott Pályázatra kattintva lehet regisztrálni, illetve ha már regisztrált a pályázó, akkor itt lehet bejelentkezni.

A PÁLYÁZATRA CSAK AUGUSZTUS 21.-től lehet majd regisztrálni az alábbi linkre kattintva:

http://www.meszorg.hu/p/index.php?m=palyazat&lap=1175


Utolsó módosítás: 2012.08.22 06:08

Kapcsolódó dokumentumok:

Telejs pályázati kiírás

Rövid link küldése e-mailben. Linkek a tartalomhoz.


Rövid link:

Beszédes link:

 
Rövid link küldése e-mailben. Rövid link küldése e-mailben.
 

 

 
QR kód a tartalomhoz QR kód a tartalomhoz

  
  

Lap tetjére

  
  
kapcsolat | impresszum | ajánlom ismerőseimnek | hírlevél | oldal térkép |

© 2023 Magyar Építőművészek Szövetsége